Com serà la festa dels 100 triomfs

Dimecres un dia per gaudir i vibrar amb el Barça Lassa d’handbol

Dimecres a les 20.30 h el Palau Blaugrana acollirà la 10ena jornada de la Liga Loterías Asobal, entre el primer classificat, el FC Barcelona Lassa, i el segon classificat de la competició l’Abanca Ademar de Lleó. A més a més de l’al·licient esportiu, a la prèvia es viuran moments per reconèixer els 100 triomfs seguits del Barça d’handbol en Lliga.

El passadís als campions

Abans de l’inici del partit tindrà lloc un dels moments culminants de la commemoració dels 100 triomfs amb el passadís que realitzaran 100 nens i nenes de menys de 14 anys que s’han inscrit per poder venir a homenatjar a l’equip de les 100 victòries.

Encara resten algunes places per retre homenatge als blaugranes. Si voleu participar aquí teniu tota la informació per venir a fer el passadís al Barça Lassa 

Records del rècord

Per gaudir del dia i convertir-lo en una gran jornada, els jugadors del Barça Lassa lluiran a la samarreta de joc un logo commemoratiu de la gesta. Aquesta samarreta única pel partit de dimecres tindrà un recorregut,. Una d’elles serà donada al Museu del FC Barcelona, un altre als veterans de l’handbol i d’altres per a finalitats solidaries de La Fundació del FC Barcelona.

A més a més, a l’hora de sortir a la pista, els jugadors del Barça Lassa portaran una samarreta d’escalfament en record de les 100 victòries.

La pista blava del Palau Blaugrana també formarà part d’aquesta efemèride. Dos logotips de gran format seran a la pista per recordar la fita de l’handbol blaugrana.

I perquè el públic del Palau tingui un record del dia, 100 pilotes d’handbol seran repartides pels jugadors entre els assistents al partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut