FC Barcelona – Txuri Urdin: Els errors provoquen una nova derrota (3-4)

FC Barcelona – Txuri Urdin: Els errors provoquen una nova derrota (3-4)

El partit contra el conjunt basc es va resoldre en uns instants finals en què els blaugranes van estar a punt de capgirar el marcador

El Barça d’hoquei gel va patir la tercera derrota de la temporada el darrer cap de setmana, en un partit ajustat contra el Txuri Urdin. El duel va començar de manera positiva gràcies al gol matiner de Marek Nagy, que va aprofitar un refús del porter per marcar a porteria buida.

A la represa, dos gols seguits de l'equip Txuri Urdin provocava que els donostiarres capgiressin el marcador. Però un gol d'Oriol Rubio, aprofitant novament una errada defensiva, va permetre forçar l’empat després de transformar una acció d’un contra un.

El vencedor del partit es va decidir a l’últim terç. Els visitants van sortir més endollats i als tres minuts van fer el 2-3. Una errada defensiva va provocar un 2-4 molt complicat de remuntar. L’ex Txuri Urdin Iñigo Gaiza va retallar distàncies des de la línia blava quan faltaven 21 segons, però els punts van escapar-se de la pista de gel blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut