Local

Calzados Robusta – FC Barcelona Lassa B: Competeixen fins al final a Logronyo (80-71)

Els blaugranes cauen en el tram final d’un partit en què s’havien situat per davant a falta de cinc minuts

El Barça Lassa B ha perdut aquest divendres a Logronyo, a la pista del Calzados Robusta, el novè partit del curs a la LEB Or. El filial, dirigit aquest matx per Jaume Comas i Jaka Lakovic, ha estat a punt de sumar el triomf quan en l’últim quart ha empatat i fins i tot capgirat un partit (64-66) que perdia per vuit punts instants abans. Els locals, però, s’han encomanat a l’experiència del base Enric Garrido, el pivot Herun i l’escorta Carles Bravo. El 80-71 final ha estat massa diferència per a un Barça B que s’ha quedat amb la mel als llavis.

El filial, que ha tingut en Jordi Trias (21 punts), Aleix Font (14) i Rodions Kurucs (14) els seus millors homes, es troben a la part baixa de la classificació de la LEB Or amb un balanç de 2-9. El pròxim dimarts 29, a les 21h, els de Julbe rebran el san Pablo Inmobiliaria de Burgos en un matx que es podrà seguir en directe per Barça TV.