Gerard López: “Sempre que hi ha una derrota la victòria és més important”

Gerard López: “Sempre que hi ha una derrota la victòria és més important”

El tècnic del filial no es refia del Lleida, el qual veu millor del que la classificació indica

El Barça B visita aquest diumenge (11 h / Barça TV) el Lleida Esportiu, que, tot i no haver fet un bon inici de campionat, és un rival perillós que va estar a punt de pujar de categoria la temporada passada. El tècnic Gerard López ha explicat les seves sensacions sobre el seu equip a Barça TV:

Declaracions Gerard López:

“El Lleida és d’aquests rivals que quan comencen la temporada pots pensar que haurien de lluitar pel play-off per la temporada que van fer l’any passat, que van estar a una tanda de penals de pujar a Segona A. Han fet molts canvis, tant d’entrenador com de jugadors, però crec que és irreal la zona on està a la classificació pel tipus de futbol i per com està jugant”.

“És un equip que juga bé a futbol, que no ha tingut l’encert necessari ni sort per estar una mica millor. Estic convençut que per a ells és una final. Venint el Barça B al seu camp voldran revertir aquesta dinàmica”.

“És un partit amb un horari una mica estrany perquè no hem jugat mai a les 11, però és l’horari de l’entrenament i estic convençut que els jugadors estan preparats per saber que és un partit important”.

“Sempre que hi ha una derrota, la victòria es fa més important per trencar la dinàmica i recuperar la sensació d’estar a dalt”.

Kaptoum, amb l’alta mèdica, gran novetat

L’equip ha marxat aquest dissabte a la tarda cap a Lleida, on descansarà abans del partit de diumenge a les 11 hores al Camp d’Esports de Lleida. La llista de convocats és la següent: Suárez, Puig, Palencia, Martínez, Borja López, Moisés, Fali, Sarsanedas, Xemi, Carbonell, Kaptoum, Perea, Gumbau, Alfaro, Mujica, Marc, Dani Romera i Abeledo. En un principi Aleñá estava a la llista, però a última hora va marxar convocat amb el primer equip. El seu lloc el va ocupar Abeledo. A més, Marlon també estava citat amb el primer equip. Es perden el duel per lesió Varo, Nili i Tarín, i Vilanova i Paik se'n queden fora per decisió tècnica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut