SA Mérignac – FC Barcelona Lassa: A França també cal guanyar

SA Mérignac – FC Barcelona Lassa: A França també cal guanyar

L’equip de Ricard Muñoz s’examina en la segona jornada de la Lliga Europea davant un rival i una pista que exigeixen una gran dosi d’esforç per aconseguir el triomf

Davant un rival sense precedents i en una pista poc habitual, el Barça Lassa haurà de tenir l’ofici necessari per sortir victoriós de la pista del Mérignac. En el partit d’aquest dissabte (20.30, CERH TV), el conjunt de Ricard Muñoz voldrà aconseguir la segona victòria a la Lliga Europea davant un equip que va ser capaç d’empatar (1-1) a la pista del Porto. Un resultat que pot interpretar-se com a sorprenent i que posa en estat d’alerta un conjunt barcelonista que encadena deu victòries a l’OK Lliga i la golejada al Bassano (14-3).

L’equip blaugrana s’ha desplaçat a terres franceses aquest divendres i s’ha allotjat a Bordeus (Mérignac és una ciutat adjacent) en una estada en què s’han programat dues sessions preparatòries al Roller Stadium, una pista de ciment de dimensions reduïdes i sense tanques darrere la porteria.

Ricard Muñoz ha alertat que aquest duel es tracta “d’un test de màxima exigència a Europa” i, per tant, els tres punts són necessaris per reafirmar el lideratge del Grup B. En el duel que arbitraran els suïssos Urs Dornbieber i Johannes Schneider no hi serà Lucas Ordoñez, lesionat en el darrer partit contra el Lloret. La seva baixa l’ha cobert el jove del Barça B Marc Palazón. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut