Local

De la Fuente: “Intentarem guanyar el Madrid amb l’ajuda del Palau”

El mànager esportiu del Barça Lassa comenta, en una entrevista amb Barça TV, que “és un partit molt especial per a nosaltres”

Rodrigo De la Fuente és el mànager esportiu de la secció de bàsquet blaugrana des d’aquesta temporada. L’exjugador blaugrana és ara l’encarregat de gestionar la nau barcelonista des dels despatxos. A poques hores de jugar-se un nou clàssic davant del Reial Madrid, De la Fuente explica com veu l’equip i com estan sent els primers mesos.

“És un nou projecte, amb nou entrenador, nova filosofia de joc i quan comences i tens jugadors lesionats tot costa. Segurament no estem a la velocitat que ens agradaria però estem molt ben posicionats a la Lliga i també a Europa. El més important ara, com va dir Bartzokas és sobreviure i passar aquesta etapa”, explica De la Fuente, que va ser jugador del Barça del 1998 al 2007.

Malgrat les baixes que encara té l’equip, l’excapità barcelonista i ara mànager esportiu del FC Barcelona Lassa creu que “és difícil, però amb l’ajuda del Palau intentarem guanyar el Reial Madrid”.

Més notícies aquí