Jornada agredolça al planter

Dues victòries en les categories inferiors blaugrana, però primera derrota del curs del filial, al camp del Seagull
Després de tota la temporada passada sense cap derrota d’un equip del planter femení del Barça, aquest cap de setmana va arribar el primer KO del curs. El filial va caure al camp del Seagull per 2-1. La resta d’equips que van jugar van vèncer amb claredat.

Seagull – FCB B (2-1)
Aquests dos equips mantenen un frec a frec espectacular al capdamunt de la taula. Ara són les badalonines les líders, gràcies al triomf en el duel directe. Dos gols a pilota aturada –un a cada part- suposarien el triomf local, fent estèril una bonica diana de Candela Andújar abans del descans. Les culers van buscar l’empat, sense sort, fins al final.

Infantil-Aleví – Sant Gabriel (14-1)
L’equip blaugrana va completar una gran actuació col·lectiva, amb fins a nou realitzadores diferents: Laura Mas Berenguer (2), Clàudia Gómez (3), Alicia Infante, Natalia Muñoz, Esther Laborde, Ariadna Mingueza (2), Laura Lobo, Valeria Trujillo (2) i Berta Gras. D’aquesta manera, les noies dirigides per Juan Carlos Hidalgo es mantenen líders i arriben als 100 gols en 8 jornades.

Aleví-Benjamí – Sant Gabriel (8-1)
Triomf més treballat del que pot semblar pel marcador de l’equip més jove del planter femení. Al descans, el resultat era d’empat a un. Això sí, a la represa, el Barça no va tenir aturador. Laia Martret (2), Ylenia Estrella, Maria Calderón (2), Nina Pou, Aina Roman i Claudia Garcia van ser les anotadores a la Ciutat Esportiva.