Galatasaray Odeabank - FC Barcelona Lassa: A la recerca del cinquè triomf a Europa

Els blaugranes, que han viatjat a Istanbul amb Doellman i Claver, volen refer-se després de dues derrotes seguides (divendres, 18 h, Esport3 i Movistar+)

Torna l’Eurolliga, i ho fa aquest divendres a les 18 hores (Esport3 i Movistar+) a la pista del Galatasaray turc. Els homes de Georgios Bartzokas busquen la cinquena victòria de la Lliga Regular i, d’aquesta manera, tornar al camí del triomf després de dues derrotes seguides. Els blaugranes, però, tenen bones notícies: Justin Doellman i Víctor Claver han viatjat amb l’equip i, si l’entrenador ho considera oportú, tornaran a les pistes després de gairebé un mes fora.

El rival

Tot i el seu balanç de 2-6, ha estat un equip competitiu en la gran majoria de partits. A més, ha superat rivals com l’Olympiacos i el Darussafaka a la seva pista en els últims dos duels disputats i es troba en creixement. Té una plantilla de grans jugadors, molt completa, amb Justin Dentmon (13,4 punts), Austin Daye (11), Sinan Guler (10.3) i Alex Tyus (10) per sobre dels deu punts per partit, a més de jugadors com Diebler, Micov, l’exblaugrana Tibor Pleiss, Emir Preldzic i Blake Schilb. Per tant, és un conjunt amb moltes armes i molt perillós en el joc exterior.

El Barça

Ha recuperat dues peces molt importants en el joc interior: Justin Doellman i Víctor Claver. Els alers pivots blaugrana fa gairebé un mes que no disputen cap partit, però de ben segur que podran ajudar l’equip si Bartzokas ho considera oportú. Per poder superar l’equip d’Istanbul i no patir a l’infern turc caldrà estar concentrats els 40 minuts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut