Cinc victòries de l’hoquei formatiu el darrer cap de setmana

Cinc victòries de l’hoquei formatiu el darrer cap de setmana

El Júnior, el Juvenil i l’Infantil van imposar-se en els tres partits davant el Caldes de Montbui, mentre que el Segona Catalana i l’Aleví també van guanyar amb comoditat

El darrer cap de setmana va acabar amb cinc victòries de l’hoquei formatiu i una derrota del filial a la pista del Calafell. A continuació repassem els resultats:

SHUM Frit Ravich 2-2 Barça B i Calafell 3-1 Barça B: El filial s’ha posat al dia a la lliga de Primera Divisió després de visitar dues pistes que el curs passat eren d’OK Lliga. A Maçanet, l’equip de Jordi Camps va aconseguir dimecres un punt després de dos gols de Gerard Miquel en una bona segona meitat dels blaugranes. A Calafell, però, no es va aconseguir puntuar i el gol d’Oriol Garcia va ser estèril. El proper partit del desè classificat serà aquest diumenge a Llars Mundet (12.00) davant el líder Palafrugell.

Barcino A 0-4 Segona Catalana: El conjunt blaugrana va superar el Barcino i continua liderant la taula abans de rebre diumenge (09.30 h) l’Arenys de Mar.

Júnior 8-1 Caldes: L’equip de Jordi Camps va aconseguir un contundent triomf que li permet situar-se en tercera posició abans de visitar divendres la pista del Vendrell (22.00 h).

Juvenil 3-2 Caldes: Ajustat triomf de l’equip de Jordi Roca davant el Caldes, que els permet situar-se en segona posició de grup abans de jugar dissabte (19.30 h) a Les Comes d’Igualada.

Infantil 7-1 Caldes: El conjunt de Ricard Hernáez també va superar el Caldes i el dissabte (12.00) jugarà a la pista del Sant Just.

Aleví 8-0 Sant Just: Els més petits de l’hoquei formatiu blaugrana van imposar-se al Sant Just amb claredat i divendres (20.00) disputaran el seu proper compromís a Mataró. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut