Top 10 de gols mítics contra El Pozo Múrcia

Top 10 de gols mítics contra El Pozo Múrcia

El Barça Lassa s’enfronta aquest dissabte a El Pozo Múrcia i a la prèvia és un bon moment per repassar els gols més recordats contra els murcians

Els amants del futbol sala gaudiran d’aquest recull que recull gols mítics, com el que va marcar Sergio Lozano de doble penal i que va donar una Lliga al Barça la temporada 2011/12, o el gol de cap de Gabriel al Palau en el playoff final d’aquella mateixa temporada.

Al vídeo també hi trobem gols decisiu en finals: el de Jordi Torras a la final de Copa d’Espanya de la temporada 2012/13 que sentenciava el partit, els gols de Lin a la final de Copa del Rei del 2012 i el d’Aicardo el 2013. I dianes estèticament fantàstiques, com la de Fernandao de vaselina al Palau de la temporada 2009/10 o el xutàs a l’escaire de Javi Rodríguez a Múrcia de la Lliga 2010/11.

Tampoc hi falta un dels gols del hat tricks de Ferrao a la semifinal de fa dues temporades, ni els gols de Bateria i Wilde en la golejada per 3 a 7 de la temporada passada. Un recull de gols per assaborir a la prèvia del Barça-El Pozo d’aquest dissabte.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut