Èxit del patinatge blaugrana a Jaca

Èxit del patinatge blaugrana a Jaca

Quatre dels sis patinadors que van participar a la competició nacional van poder pujar al podi, i Arnau Joly va aconseguir un meritori tercer lloc a Itàlia

La secció de patinatge del FC Barcelona va celebrar el cap de setmana passat els resultats aconseguits a la competició nacional disputada a Jaca. Els podis van tenir una destacat color blaugrana si es té en compte que, en la categoria Basic Novice A, les barcelonistes Fanny Maria, Erika Riera i Alexandra Martínez en van ocupar les tres posicions. Júlia Rodríguez va ser quarta i Alba Ribera va ser dotzena. En la categoria Júnior, el patinador Alexandru Illici va quedar en primera posició.

D’altra banda, la Federació Catalana va comptar amb sis patinadors blaugrana a la competició realitzada a Merano (Itàlia): Ingrid Riera, Ariadna Sibera, Marta Joly i Arnau Joly, Julia Ribas i Aleix Gabara. La posició més destacada va ser per a Arnau Joly, que va aconseguir el tercer lloc en la categoria Novice Advanced.


Aquest és el llistat de classificacions:

“Copa San Jorge”; Basic Novice A: Fanny maria (1), Erika Riera (2), Alexandra Martinez (3), Julia Rodríguez  (4), Alba Ribera (12). // Júnior: Alexandru Illici (1).

“Merano”; Novice Advanced: Arnau Joly (3). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut