Viatges per acompanyar el Barça Lassa de bàsquet a Istanbul i Moscou

Viatges per acompanyar el Barça Lassa de bàsquet a Istanbul i Moscou

Desplaçaments amb el xàrter de l’equip per seguir en directe els partits de l'Eurolliga que es jugaran el 9 i el 16 de desembre

Seguint amb la voluntat de facilitar el suport dels aficionats en els partits europeus que jugui el primer equip de bàsquet del FC Barcelona Lassa fora del Palau Blaugrana, FCBDesplaçaments ofereix dos nous programes exclusius de viatge per acompanyar l’equip en les seves properes visites a Istanbul i Moscou, on s'enfrontarà en partits d'Eurolliga al Anadolu Elfes i al CSKA els propers divendres 9 i 16 de desembre respectivament. 

Els dos desplaçaments estableixen la sortida el dia abans del partit i la tornada a Barcelona un cop acabat el partit, amb un programa de viatge que permet disposar de temps lliure per visitar alguns indrets de les dues ciutats. 

Preus i visats

Per a Istanbul, els preus del viatge són de 375 € (socis), 410 € (penyistes) i 450 € (no socis), mentre que per a Moscou el preu dels socis és de 360 €, el dels penyistes és de 385 € i el de no socis puja a 410 €. 

Amb aquest preu, s'inclou vol xàrter, habitació doble en un hotel cèntric, trasllats, assegurança, assistència i entrada al partit.

Cal tenir present la necessitat de visat per a aquests desplaçaments. Per al viatage a Turquia cada viatger ha de tramitar el seu visat a  https://www.evisa.gov.tr/es/

Per al viatge a Rússia, el visat està inclós en el preu i per a la tramitació del visat és imprescindible presentar el passaport amb una vigència mínima de 6 mesos. La data límit d’inscripcions s’acaba el 10 de desembre.

Aquests viatges no estan inclosos en el pla de fidelització FCBDesplaçaments+.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut