Consulta l’agenda del tercer cap de setmana de novembre

Consulta l’agenda del tercer cap de setmana de novembre

La jornada estarà marcada pel retorn del primer equip de futbol a la competició i el doble compromís del FCB Lassa de bàsquet

Aquest divendres comença un nou cap de setmana ple d’actes per als diferents equips de l’entitat blaugrana. El FCB Lassa de bàsquet donarà el tret de sortida –en el primer dels seus dos compromisos– amb el partit d’Eurolliga davant el Reial Madrid. Aquest dissabte, el FC Barcelona de Luis Enrique torna als terrenys de joc en la visita del Màlaga al Camp Nou –16.15 hores–, i el Juvenil A es desplaça a Cornellà. Al Palau Blaugrana, a partir de les 19.00 hores, jugarà el FCB Lassa d’hoquei patins al mateix temps que ho farà el FCB Lassa de futbol sala a Saragossa.

L’activitat continuarà aquest diumenge amb el desplaçament del Barça B a Lleida i el partit del FCB Lassa de bàsquet al Palau Blaugrana durant la jornada matinal. A la tarda serà el torn del FCB Femení a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i del FCB d’handbol amb el duel que enfrontarà els blaugranes amb el Silkeborg, corresponent a la Lliga de Campions. 

A continuació, detallem l’agenda completa per poder seguir tots els esdeveniments d’aquest cap de setmana:

Divendres, 18 de novembre

21.00 hores: FCB Lassa – Reial Madrid (bàsquet). Els blaugranes afronten el tercer Clàssic de la temporada amb l’objectiu d’atrapar els blancs a la classificació de l’Eurolliga. Els homes de Bartzokas han aconseguit derrotar el Reial Madrid en els dos duels previs; l’últim, fa només 12 dies, també al Palau Blaugrana.

Dissabte, 19 de novembre

16.15 hores: FC Barcelona – Màlaga. L’equip de Luis Enrique torna a la competició després de l’aturada del campionat amb l’objectiu de continuar acumulant triomfs que l’acostin a la primera posició –els en separen només dos punts–. Els blaugranes acumulen quatre victòries consecutives a la Lliga.

16.30 hores: Cornellà – Juvenil A. Deu victòries i dos empats en dotze partits i la impecable trajectòria a la Youth League és l’excel·lent bagatge dels homes de Gabri Garcia en aquest inici de temporada. La visita a Cornellà, tercer classificat, augmentarà l’exigència d’un conjunt que pretén continuar invicte.

19.00 hores: Saragossa – FCB Lassa (futbol sala). Cinc triomfs consecutius han situat els blaugranes a només tres punts del liderat, ocupat per Inter Movistar. Els locals, immersos a la zona mitjana baixa de la taula, només han guanyat un partit aquest curs.

19.00 hores: FCB Lassa – Lloret (hoquei patins). El conjunt de Ricard Muñoz ha derrotat tots els rivals amb els quals s’ha enfrontat, i ha aconseguit un avantatge de sis punts respecte al segon classificat. Tot i aquests registres, no es refien d’un Lloret situat en la novena posició.

Diumenge, 20 de novembre

11.00 hores: Lleida – Barça B. El filial blaugrana ha aconseguit set dels últims nou punts a domicili, estadístiques que vol augmentar per tal de tornar a ocupar la posició capdavantera de la classificació davant un conjunt local amb la necessitat de sumar per sortir de la zona baixa.

12.30 hores: FCB Lassa – Estudiantes (bàsquet). L’exigència del calendari portarà els blaugranes a defensar el seu bon moment en la competició –comparteixen el liderat de la Lliga Endesa– en el seu segon compromís en només tres dies.

16.00 hores: FCB Femení – Athletic Club. La classificació per als quarts de la Champions aconseguida entre setmana és el millor al·licient per assolir la victòria davant la visita de l’últim campió de Lliga, actualment en la sisena posició.

16.50 hores: Silkeborg – FCB Lassa (handbol). Els homes de Xavi Pascual afronten l’última jornada de la primera volta del grup A de la Lliga de Campions empatats a la primera posició amb el PSG després de cinc victòries en sis partits.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut