Nova setmana de triomfs en el bàsquet formatiu

Nova setmana de triomfs en el bàsquet formatiu

El Cadet A i l’Infantil A són líders en solitari, mentre que el júnior també colidera el seu grup

El bàsquet base blaugrana segueix sumant partits i victòries. Aquest cap de setmana tots els equips han aconseguit el triomf. El júnior d’Alfred Julbe va vèncer per un contundents 50-95 el Sant Josep de Badalona i compta actualment amb un balanç de 10-1, el mateix que el Joventut de Badalona, que tampoc afluixa.

El Cadet A de Marc Calderón, per la seva banda, segueix intractable. Els blaugranes van vèncer per 58-97 a la pista del Catalana Occident Manresa i lideren amb 11 triomfs i cap derrota el seu grup. Tenen dos triomfs de marge sobre el Joventut de Badalona i segueixen anotant 110 punts per partit. El Cadet B de Gregor Fucka segueix millorant dia a dia. Va vèncer a la pista del Força Lleida per 52-74 i ja és tercer classificat, amb un balanç de 7-4, però a tan sols una victòria dels dos líders: el Sant Adrià i el Cornellà.

L’Infantil A no va donar cap opció al seu rival, el Samà de Vilanova, en el triomf per 44-94. Els de Ruben Muñoz són líders del seu grup amb un balanç de 7-0 i li treu dos victòries al segon classificat, el mateix Samà. Finalment, l’Infantil B va vèncer per 25-75 a la pista de l’AE Aula i té un balanç de 6-1, que el situa en el segon lloc de la taula per darrere del Sant Josep de Badalona, el líder del grup.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut