Plaza: “El partit contra ElPozo és molt important, sobretot, en l'aspecte emocional”

Plaza: “El partit contra ElPozo és molt important, sobretot, en l'aspecte emocional”

El tècnic reconeix que una victòria contra un rival directe “reforçaria la moral del grup”, i Ferrao explica que l’equip “està motivadíssim” per afrontar la visita del conjunt murcià

Arriba ElPozo, un dels grans partits de la temporada (dissabte, 13.15 h Teledeporte/Esport3). Per a molts, el primer gran partit de la temporada. Un rival reconeixible. Amb l’etern Duda a la banqueta i els incombustibles Álex i Miguelín com a jugadors franquícia. Però un rival renovat, amb incorporacions de primera línia, com els pivots Cardinal, ex del Movistar Inter, i Pito, una de les revelacions de la Lliga. I l’ala Andresito, que va jugar amb Roger i Joselito la temporada passada a l’Aspil-Vidal Ribera Navarra.

Els dos equips, Barça i ElPozo, arriben al partit en plena línia ascendent. Els murcians encadenen tres victòries consecutives contra Movistar Inter, Santiago i Xota, mentre que els blaugranes acumulen un empat (en l’últim partit a Saragossa) i cinc victòries en els últims sis partits. El Barça té dos punts més que ElPozo a la classificació, i en cas de victòria trauria el segon lloc de la taula al Movistar Inter.

Pel que fa a les baixes, una setmana més Andreu Plaza no pot comptar ni amb Sergio Lozano ni amb Bateria. El tècnic ha explicat: “Bateria encara no està al 100% i no volem precipitar el seu retorn en un partit com aquest”. ElPozo, per la seva banda, no podrà disposar de Matteus.

A la prèvia Andreu Plaza ha destacat que “és un partit més important en l'aspecte mediàtic o emocional que no pas quant a classificació”. Per a Plaza és important que els joves no caiguin “en una sobreexcitació” per l’ambientàs que es viurà al Palau. El tècnic també ha assenyalat com a claus principals del partit el bon estat de forma de Ferrao i que l’equip sigui capaç “d’entrar bé al partit per jugar més tranquils i millor”.

Per la seva banda, Ferrao està convençut que el duel s’acabarà decidint “per petits detalls”. El pivot s’exigeix “no caure en les provocacions del rival” i mantenir sempre “la màxima concentració” per acabar aconseguint la victòria.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut