Local

Nombrosa representació blaugrana en les convocatòries de la selecció espanyola

Els jugadors blaugrana tindran participació en els combinats de les categories sub-20, sub-18 i sub-16

Fins a 12 jugadors de l’hoquei gel blaugrana han estat convocats amb la selecció espanyola per preparar futures competicions. En la categoria sub-20, Niklas Puertolas, Iker Meyerson, Oriol Rubio i Ernest Muratet han estat citats per concentrar-se a Huarte (Navarra) entre els dies 4 i 8 de desembre. L’objectiu és preparar el Mundial sub-20 Divisió II B, que se celebrarà a Logronyo entre el 7 i el 13 de gener.

Àlex Torres, Manel Rubio, Oscar Rubio, Liam O’Hare i Marc Layola també estaran concentrats a Huarte entre el 4 i 8 de desembre amb la selecció estatal. Els entrenaments serviran per preparar el Mundial sub-18 Divisió II B que tindrà lloc a Novi Sad (Sèrbia) entre el 13 i el 19 de març del 2017.

Finalment, Lluís Negre, Pol Galofré, Liam O’Hare, Marc Layola i Pol Giménez han estat seleccionats per jugar el torneig internacional Four Nations. La competició se celebrarà a Dumfries (Escòcia) entre el 26 i el 31 de desembre i comptarà amb la participació d’Espanya, Bèlgica, Gran Bretanya i Holanda.

Més notícies aquí