L’últim cap de setmana de novembre, al descobert

L’últim cap de setmana de novembre, al descobert

La visita de l’equip de Luis Enrique a Anoeta tancarà una nova jornada plena de compromisos blaugrana

Aquest divendres s’inicia un nou cap de setmana ple de partits en clau culer amb la presència del FCB Lassa de bàsquet a Turquia per enfrontar-se al Galatasaray. A excepció del FCB Femení –la Lliga s’atura a causa dels compromisos de seleccions–, els altres conjunts de l’Entitat afronten els últims enfrontaments del mes de novembre.

Aquest dissabte, el Palau Blaugrana i el Mini Estadi seran testimonis dels partits del FCB Lassa de futbol sala i del Barça B de Gerard López. Quant al FCB Lassa d’hoquei patins, viatja per enfrontar-se al Merignac en partit corresponent a la Lliga Europea. Els compromisos conclouran aquest diumenge amb torn per al Juvenil A al matí, tot i que el gruix d’enfrontaments es disputaran a la tarda: el FCB Lassa d’handbol té jornada europea, i el FCB Lassa de bàsquet i el FC Barcelona de Luis Enrique juguen a Màlaga i al País Basc, respectivament.

A continuació, detallem l’agenda completa per poder seguir tots els esdeveniments d’aquest cap de setmana:

Divendres, 25 de novembre

18.00 hores: Galatasaray – FCB Lassa (bàsquet). Els homes de Georgios Bartzokas visiten la pista del cuer de la classificació amb la necessitat d’obtenir un triomf que trenqui l’equilibri entre les victòries i les derrotes sofertes –quatre– en els primers vuit partits de la competició.

Dissabte, 26 de novembre

13.15 hores: FCB Lassa – El Pozo Múrcia (futbol sala). Els blaugranes, a tres punts del liderat, reben el sempre complicat El Pozo en un dels partits de la jornada. Mantenir la imbatibilitat al Palau Blaugrana –es compten els partits per victòries– és el gran objectiu de l’equip dirigit per Andreu Plaza.

18.00 hores: Barça B – Hospitalet. La victòria al Camp d’Esports de Lleida per 0-2 va significar el retorn a la primera posició per al conjunt de Gerard López, que va ampliar la distància respecte a la setena posició en vuit punts. L’Hospitalet està situat a la zona baixa de la taula amb només quinze punts.

20.30 hores: Merignac – FCB Lassa (hoquei patins). Els homes de Ricard Muñoz volen continuar amb la dinàmica de resultats en què s’han instal·lat des de l’inici del curs. Deu victòries en deu partits a l’OK Lliga i el contundent 14-3 en l’estrena a la Lliga Europea representen un balanç immillorable.

Diumenge, 27 de novembre

12.00 hores: Juvenil A – Damm. Els culers es volen refer de la derrota soferta a Cornellà i que deixa l’avantatge adquirit anteriorment a la primera posició en només quatre punts. Els jugadors de Gabri Garcia s’enfronten a la Damm, quart classificat a vuit punts dels blaugranes.

17.30 hores: FCB Lassa – Silkeborg (handbol). El FCB Lassa dóna el tret de sortida al Palau Blaugrana en la segona volta de la VELUX EHF Champions en segona posició, empatat a punts amb el PSG, líder per la diferència de gols. El bagatge dels blaugranes és de sis victòries i un empat en les primeres set jornades.  

18.30 hores: Unicaja – FCB Lassa (bàsquet). Novament, l’exigència del calendari obliga a realitzar un sobreesforç en una competició tan igualada com la Lliga Endesa, que veu com fins a tres equips comparteixen la primera posició amb set victòries: Reial Madrid, FCB Lassa i Tenerife.

20.45 hores: R. Societat – FC Barcelona. Els blaugranes viatgen a Anoeta amb l’objectiu d’assolir la victòria davant un conjunt que ha iniciat el campionat en un gran estat de forma. L’equip entrenat per Eusebio Sacristán es troba en sisena posició, a només quatre punts de l’equip dirigit per Luis Enrique.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut