Celtic FC – Juvenil A: Volen gaudir amb la classificació a la butxaca

Celtic FC – Juvenil A: Volen gaudir amb la classificació a la butxaca

15 hores (No TV): L’equip de Gabri intentarà continuar amb la bona ratxa de tota la temporada i comptant els partits a Europa per victòries

El Juvenil A blaugrana es veurà les cares amb el Celtic FC a la cinquena jornada de la Youth League a Escòcia. Com ja va passar fa tres temporades, blaugranes i verd-i-blancs jugaran a l’estadi Cappielow Park, a prop de Glasgow, on a l’octubre del 2013 el Barça es va imposar (1-2) amb un doblet de Toni Sanabria. Ara, els de Gabri competiran per continuar amb el ple de victòries a Europa, on han guanyat tots els partits, però amb la tranquil·litat de tenir la classificació i el primer lloc del grup a la butxaca a falta de dues jornades.

El Celtic ja va posar les coses difícils al Mini

L’equip escocès té un punt a la classificació gràcies a un empat contra el Mönchengladbach a Cappielow Park, fet que demostra que a casa són un equip més fort. Tot i així, només una carambola els manté amb possibilitats de classificar-se, tot depenent dels resultats dels altres equips. A Barcelona, però, els de Glasgow van oposar més resistència de l’esperada i, tot i ser un equip físic, intentaven jugar la pilota amb criteri, com demostra el resultat final de 2 a 1.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut