XII Mostra de Nadales Blaugrana per a socis de 3 a 15 anys

XII Mostra de Nadales Blaugrana per a socis de 3 a 15 anys

El dibuix es pot lliurar fins al 9 de desembre i s’ha de basar en la temàtica ‘El teu Nadal al Barça’ i el guanyador es convertirà en la felicitació de Nadal per a tots els nens del Club

El FC Barcelona, a través de l’Àrea Social, organitza la XII Mostra de Nadales Blaugrana, dirigida als socis i sòcies que tinguin entre 3 i 15 anys. Els socis alevins i infantils poden enviar un dibuix que s’inspiri en el tema ‘El teu Nadal al Barça’, i el millor es convertirà en la postal de Nadal que el Club farà servir per felicitar tots els nens socis.

Els socis més petits rebran una carta del FC Barcelona animant-los a participar-hi. En aquesta missiva trobaran adjunta una plantilla –descarregable també a sota d'aquesta informació de la Zona Socis del lloc web del Club- perquè dibuixin la felicitació nadalenca. Un cop finalitzada es podrà enviar per correu postal, per correu electrònic a l’adreça oab@fcbarcelona.cat –nadala prèviament escanejada- o bé dipositar-la en una de les bústies de recollida disponibles a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB).

Els participants tenen temps fins al 9 de desembre per fer arribar les seves nadales. Es triarà la nadala guanyadora i també les cinc millors felicitacions de la categoria infantil i les cinc millors de la categoria aleví, que es publicaran al lloc web del Club i apareixeran al videomarcador de l’Estadi en el partit abans de Nadal.

A més, la resta de felicitacions enviades pels socis més petits s’exposaran a les instal·lacions del Barça durant les festes nadalenques.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut