Un rival sense precedents: com juga el Mérignac?

Un rival sense precedents: com juga el Mérignac?

El Barça Lassa visita aquest dissabte, per primera vegada, la pista d’un conjunt francès que ja ha demostrat la seva valentia a la Lliga Europea

En un enfrontament sense precedents, el Mérignac i el Barça Lassa s’enfrontaran aquest dissabte (20.30 h) en la segona jornada a la Lliga Europea. L’equip de Ricard Muñoz viatjarà cap a Bordeus (Mérignac és una localitat adjacent) divendres per visitar un rival desconegut per a la secció. Per evitar qualsevol mena de contratemps en una pista poc habitual –sense parquet i amb dos murs darrere la porteria–, el conjunt blaugrana realitzarà dues sessions preparatòries al Roller Stadium.

L’experiència europea de l’equip francès          

El Mérignac, fundat el 1983 i subcampió de les dues últimes edicions de la Lliga francesa, va demostrar la seva valentia en la primera jornada de la Lliga Europea, empatant a la pista del Porto (1-1). En aquell partit, el conjunt francès va saber defensar molt conjuntament, a l’home però amb les línies molt juntes, i va aprofitar un espai a la defensa portuguesa per establir l’empat a falta de 20 segons. En atac, el xut exterior i les jugades aïllades aprofitant l’un contra un poden ser els principals aspectes que cal tenir en compte.

El curs passat també va participar a la màxima competició continental en el mateix grup que Benfica, Vic i Bassano. Com a locals, van aconseguir guanyar el Bassano (5-4) i van caure amb resultats curts contra el Benfica (2-5) i el Vic (1-3).

Els noms propis

Bona part del punt assolit al Dragao Caixa va ser mèrit del porter Loic Chibois. El jove Remi Herman, seleccionat amb el combinat francès sub-20, és l'home amb més potencial, i els tres germans Lesca (el capità Sylvain, Olivier i Guilhem) són peces importants per a l’equip de Stephane Herin, així com Antoine Le Berre, Fabien Broustaut i Arnaud Cremese.

Al club francès, que es troba en setena posició a la Lliga (quatre victòries i tres derrotes), afronten amb il·lusió la visita d’un conjunt barcelonista que buscarà la segona victòria a la Lliga Europea i mantenir així el ritme positiu de resultats a l’OK Lliga i a la competició continental.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut