El Barça, nominat al millor club d’atletisme del 2016

El Barça, nominat al millor club d’atletisme del 2016

Els atletes Ilias Fifa, Sabina Asenjo, Raquel González, Lucas Bua, Cristina Lara, Jose Lorenzo i Jordi Torrents, a més de l’entrenador Ricardo Diéguez, també figuren entre els nominats en les diferents categories

La RFEA i la revista Atletismo Español han fet públiques les nominacions als millors clubs, atletes i entrenadors del 2016, i el FC Barcelona opta al premi en totes les categories amb un total de deu nominacions.

El Barça està nominat al millor club, tant en categoria masculina com en femenina. Ilias Fifa, actual campió d’Europa i d’Espanya dels 5.000 metres, opta al premi al millor atleta masculí, mentre que en categoria femenina opten als premis les atletes Sabina Asenjo, campiona d’Espanya de llançament de disc, i Raquel González, campiona d’Espanya de 10.000 metres marxa.

La resta de nominacions són les següents: Lucas Bua (campió d’Espanya de 400) i Cristina Lara (campiona d’Espanya de 200 metres llisos) a la categoria de millors atletes sub-23; Jose Lorenzo (campió d’Espanya júnior de llançament de pes en pista coberta) i Jordi Torrents (subcampió de 1.500 metres llisos de la seva categoria i setè al mundial júnior), els dos en la categoria de millor atleta Júnior; i Ricardo Diéguez, com a millor entrenador (acapara pràcticament tots els títols de la velocitat femenina).

Les votacions queden obertes fins al proper 4 de desembre a les 14 h, a la web de la RFEA, i els premis s’entregaran a la Gala Anual que celebra la Federació i que tindrà lloc a mitjans de gener.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut