Ricard Muñoz: “El Mérignac és un equip molt treballat i la seva pista és poc habitual”

Ricard Muñoz: “El Mérignac és un equip molt treballat i la seva pista és poc habitual”

L’entrenador blaugrana assegura que el partit d’aquest dissabte és “un test de màxima exigència a Europa” i el porter Sergi Fernández destaca que “és un partit clau per al Grup B”

El meritori empat del Mérignac a la pista del Porto, en la primera jornada de la Lliga Europea, va cridar l’atenció i serveix per posar en alerta el Barça Lassa: “Empatar a la pista del Porto no és un resultat esperat, però és un equip molt treballat”, ha explicat Ricard Muñoz sobre un Mérignac “molt fort, intens i còmode a la seva pista”. “És un test de màxima exigència a Europa per continuar sumant”, ha afegit.

Davant els mitjans de comunicació, el tècnic blaugrana ha destacat la importància del factor domicili: “És una pista poc habitual, per les dimensions i perquè no té tanques darrere la porteria”. En el mateix sentit s’ha pronunciat Sergi Fernández: “No hi ha ningú de l’equip que hagi jugat allà, hem vist vídeos i sabem que el final de la pista s’acaba amb una paret i que el paviment és sintètic”. És per tot això que l’equip s’entrenarà divendres a la tarda i dissabte al matí al pavelló de Mérignac (ciutat adjacent a Bordeus).

El porter blaugrana ha comentat que el partit s’afronta “amb moltes ganes” perquè “és un partit clau per al grup B” i perquè guanyar “ens donaria, de manera momentània, aquesta primera posició que tant busquem”. Sobre els perills del conjunt francès, Fernández ha indicat que es tracta d’“un equip físic, que corre molt, que és xutador i que té gent jove que puja amb molta qualitat”. “Hem de ser nosaltres mateixos, posar un ritme alt de partit i que ells estiguin incòmodes”, ha finalitzat. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut