Tots units per l’èxit d’una nova Diada del Soci Solidari

Tots units per l’èxit d’una nova Diada del Soci Solidari

El proper 21 de desembre, coincidint amb la tornada dels setzens de final de la Copa del Rei al Camp Nou contra l’Hèrcules

Tal com va informar el Club, el partit de tornada dels setzens de final de la Copa del Rei que jugaran el Barça i l’Hèrcules el dimecres 21 de desembre a partir de les 22.00 h acollirà la sisena edició del Dia del Soci Solidari.

L’èxit d’aquesta jornada en els darrers anys i la unió entre totes les parts involucrades per seguir amb la seva organització cada temporada, ha consolidat en el calendari del Club una iniciativa d’una gran vàlua social i, que té com a objectiu oferir a col·lectius socials (ONG, escoles, associacions, entitats i institucions d’acció social) la possibilitat de presenciar un partit al Camp Nou, gràcies a la solidaritat dels socis abonats a l’Estadi.

Per afavorir al màxim la distribució d’entrades entre aquelles entitats col·laboradores beneficiàries de la iniciativa, el Club ha alliberat tot l’aforament de l’Estadi i aquells socis que volen utilitzar el seu abonament per a aquest partit ho han hagut de comunicar prèviament al Club.

Entitats col·laboradores

En aquest sisè Dia del Soci Solidari, el FC Barcelona compta com a principals entitats col·laboradores amb el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, l’Ajuntament de Barcelona i la Creu Roja, que també és l’entitat beneficiària de la campanya ‘Tant se val d’on venim’ de la Fundació FC Barcelona en favor dels refugiats arribats a Europa.

Per buscar la màxima assistència a aquest partit solidari, un gran nombre d’entitats d’acció social es beneficien de les invitacions i les reparteix entre els membres dels seus col·lectius.

Fins aquesta setmana de les festivitats de la Constitució i la Immaculada, les entitats de caràcter solidari i ONGs han sol·licitat un total de 18.000  invitacions al Club a través de la Fundació i de l’Oficina d’Atenció Especialitzada del FC Barcelona.

La setmana passada el Club va proporcionar 20.000 invitacions al Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, per ser repartides entre centenars d’entitats socials d’arreu del territori català, mentre que per altra banda, la Creu Roja repartirà 5.000 invitacions entre els seus usuaris i col·lectius en risc d’exclusió social.

El dilluns 19 de desembre, dos dies abans de la celebració del partit solidari, a l’Auditori 1899 tindrà lloc un acte d’agraïment a totes les entitats que col·laboren, amb la presència de representants de les diferents entitats implicades en aquesta Diada del Soci Solidari.

Recollida de localitats per als socis abonats

De totes maneres, els socis abonats que malgrat no haver confirmat la seva presència, vulguin assistir al partit tenen l’entrada garantida, encara que segurament no serà en el mateix lloc del seu abonament i hauran de passar a recollir prèviament una localitat alternativa. 

Els abonats que van confirmar l’assistència a aquest partit a través del web del Club podran entrar amb el seu abonament i seure a les seves localitats com ho fan sempre, i aquells socis abonats que no ho hagin confirmat prèviament, però que vulguin assistir al partit, hauran de recollir una localitat alternativa gratuïta fins al mateix dia del partit als punts següents:

Dies previs al partit:

- Taquilles accés 9 (Bulevard, davant l’entrada del Museu i la Botiga) de  9.45 h a 18.30 h. Diumenges i festius fins a les 14.30 h.

El dia del partit:

- Taquilles accés 15: de les 9.45 h fins a l’inici del partit.
- Taquilles Gol Nord: de les 11 hores fins a l’inici del partit.
- Taquilles Accés 9 (Bulevard, davant l’entrada del Museu i la Botiga) de les 9.45 h fins a l’inici del partit.
- OAB (Oficina d’Atenció al Barcelonista).

Per recollir les localitats cal portar l’abonament 2016/17 i recomanem als socis que vulguin recollir la seva entrada que no esperin al darrer dia per a un millor funcionament en l’operativa d’aquesta sisena edició de la Diada del Soci Solidari.

Servei de metro fins a la 01.00 h

Donat que el partit començarà a les 22.00 hores i està previst que finalitza a les 23.45 h., el servei de metro d’aquest dia s’allargarà fins a les 01.00 hores, gràcies a l’acord que van tancar en el seu dia el FC Barcelona i Transports Metropolitans de Barcelona (TMB). D’aquesta manera es facilita que els assistents al Camp Nou tinguin disponibilitat de transport un cop acabat el partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut