Tot el que has de saber del FC Barcelona - Borussia Mönchengladbach

Tot el que has de saber del FC Barcelona - Borussia Mönchengladbach

Descobreix totes les notícies relacionades amb l'últim partit de la Lliga de Campions al Camp Nou
  • La llista de convocats definitiva per enfrontar-se al Borussia Mönchengladbach i tancar una fase de grups impecable.
  • L'últim entrenament dels homes de Luis Enrique abans de rebre el Gladbach al Camp Nou en el duel corresponent a la sisena jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions.
  • Una guia amb els horaris per saber quan i on veure aquest matx intranscendent quant a la classificació per als vuitens, però important per gaudir i tornar al camí de la victòria.

  • El resum de la remuntada del FC Barcelona davant el Gladbach al Borussia Park i les millors imatges del partit corresponent a la segona jornada de la fase de grups

El Camp Nou acull el màster executiu de la UEFA per exjugadors d’elit

L’ex jugador del FC Barcelona, Eric Abidal, ha estat present en el Màster Executiu que organitza la UEFA per a jugadors d’elit. El programa s’emmarca en el període 2015-17 i té com a objectiu ensenyar als exjugadors tot el que forma part de la gestió perquè en el futur es converteixin en gestors de federacions o clubs esportius. El programa permet entendre i conèixer tot el funcionament, des de totes les vessants, de seguretat, comunicació i operativa d’un partit de la Champions League. La temporada passada la UEFA va realitzar aquest Màster al Parc dels Prínceps (PSG) i a l’Arsenal Stadium (Arsenal). Enguany, la UEFA ha aprofitat l’última jornada de la fase de grups per fer-ho al Camp Nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut