MoraBanc Andorra - FC Barcelona Lassa: Visita al fortí andorrà

Els de Bartzokas, després de jugar divendres a la nit a Istanbul, visiten la pista d’un Andorra que no coneix la derrota a casa

Amb el temps just després de tornar d’Istanbul, el Barça Lassa jugarà aquest diumenge a la pista del MoraBanc Andorra (18 h, Movistar Deportes), una pista en la qual el conjunt del Principat ha guanyat tots els partits disputats aquesta temporada. En els cinc duels jugats a casa seva l’Andorra s’ha mostrat molt fort i encertat, i els de Bartzokas buscaran trencar aquesta ratxa local amb un triomf que suposaria continuar a les posicions capdavanteres de la Lliga Endesa.

El rival

El seu far és el pivot georgià Georgi Shermadini. El pivot, de 2,16 metres, és el màxim anotador (13,8 punts) i el més valorat de l’equip (19,6) que entrena l’exjugador Joan Peñarroya. El base Albicy és l’encarregat de repartir joc, i David Jelínek, David Walker, Antetokoumpo i David Navarro creen perill exterior amb el seu llançament i penetració. Al joc interior també hi trobem Burjanadze, Nacho Martin i Stevic, tots ells mòbils i els dos primers també amb tir exterior.

El Barça

Tindrà el dubte fins a última hora de Perperoglou, amb un procés gripal, i buscarà un triomf per continuar a la part alta de la Lliga Endesa, de la qual ocupa la segona posició amb un gran balanç de 8-2. La derrota a la pista de l’Anadolu Efes ha de ser un estímul positiu per a l’equip de Bartzokas, que ha d’encarar un total de set partits abans d’acabar aquest any 2016.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut