Una bona collita de títols per la Puríssima

Una bona collita de títols per la Puríssima

L’Aleví A guanya el torneig On Sports Cup disputat a Orpesa, mentre que el Benjamí B i el Benjamí C s'emporten els tornejos de Terrassa i Sant Boi, respectivament, i el Prebenjamí fa doblet a Olesa i Manresa

CADET A – TORNEIG NADAL ESCUELA RIBERA

Tercer classificat després de superar a Osasuna (3-0)

Els nois de Franc Artiga han finalitzat en tercer lloc el Torneig de Nadal Escuela Ribera de Tudela després de superar avui a Osasuna per 3-0 en un molt bon partit en el que han marcat Miguelete i Josep Jaume en dues ocasions. El Cadet A va superar a la primera fase al Celta per 2-0, amb gols d’Antonio Jesús i Nils Mortimer, i va empatar amb el Saragossa (0-0). A les semifinals, disputades ahir, va perdre per 2-3 amb el Reial Madrid. Pablo Moreno va ser l’autor dels dos gols blaugranes. El Cadet A no té partit de Lliga aquest cap de setmana i tornarà a competir el 17 de desembre contra el Cornellà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

ALEVÍ A – TORNEIG ON SPORTS CUP

Campions guanyant al Mislata a la final (4-2)

Molt bon torneig el que han firmat els nois de l’Aleví A dirigits en aquesta ocasió per Pau Moral. S’han proclamat campions del Torneig Internacional On Sports Cup, disputat a Orpesa de Mar, després de superar al Mislata a la final amb dos gols d’Iker Bravo i un de Pau Fernández i Raúl Alarcón. L’Aleví A havia superat a la fase prèvia a l’Oropesa (16-0), La Vall (12-0) i United Vinarós (10-0). A les semifinals han superat aquest matí al Màlaga per 4-1 amb quatre gols d’Iker Bravo. L’Aleví A torna a la Lliga aquest cap de setmana a casa contra el Cornellà. Pau Moral ha estat escollit millor entrenador del torneig, Iker Bravo ha estat el màxim golejador, Àlex Sans el porter menys golejat i Pau Fernàndez s’ha endut l’MVP del torneig.

ALEVÍ C – TORNEIG PROMESES CIRERA

Quarts després de caure als penals contra l’Espanyol (1-1)

L’Aleví C va finalitzar en quarta posició el V Torneig Promeses de Cirera disputat el passat dimarts a Mataró. Els nois de David Sánchez van caure a les semifinals contra el Llevant, per 0-3, i van empatar el partit pel tercer i quart lloc contra l’Espanyol que, finalment, es va decidir als penals a favor dels blanc-i-blaus. L’Alevi C va començar el torneig perdent per 1-2 contra el Mercantil i guanyant per 2-0 al Badalona i per 5-0 a l’Hospitalet. Als quarts de final van desfer-se de l’Aqua Hotel per 4-0. Els nois de David Sánchez tornen a la Lliga el proper dissabte al camp del Sant Joan Despí.

BENJAMÍ B – TORNEIG D’HIVERN JÀBAC I TERRASSA

Tercer torneig guanyat de la temporada imposant-se al Sant Andreu (3-0)

El Benjamí B d’Òscar Jorquera han sumat avui el tercer torneig guanyat de la temporada després de desfer-se del Sant Andreu a la final del Torneig d’Hivern Jàbac i Terrassa per 3-0, amb gols de Lassana Diaby, Òscar Torrellas i Gerard Ruiz. El Benjamí B ha signat un torneig perfecte on s’ha imposat a la primera fase al Sant Andreu (5-0), Girona (4-0) i Nàstic de Tarragona (6-1). Als quarts de final han guanyat al Jàbac i Terrassa B per 5-1 i a les semifinals han vençut a l’Igualada per 3-0, amb dos gols d’Iker del Moral i un de Lassana Diaby. El Benjamí B torna a la Lliga dissabte a camp del Gimnàstic de Manresa. Lassana Diaby s’ha endut el premi al màxim golejador del torneig i Gibert Jornada ha estat elegit l’MVP.

BENJAMÍ C – TORNEIG PURÍSSIMA SANT BOI

Campions després de vèncer al Can Rull a la final (6-0)

El Benjamí C es va proclamar el passat dimarts campió del Torneig de la Puríssima de Sant Boi després de derrotar al Can Rull per 6-0 a la final, amb dos gols de Samako i Arnau Marés, un de Madou Murcia i un altre de l’equip rival en pròpia porta. Els nois d’Albert Puig van imposar-se a la primera fase al Cornellà (2-0) i al Sant Cugat (1-0) i van empatar contra el Gimnàstic de Manresa (1-1). Als quarts de final, van guanyar al Mercantil (1-0) i a les semifinals van superar als penals al Sant Cugat després d’empatar el partit (0-0). El Benjamí C torna dissabte a la Lliga a camp del Cornellà D.

BENJAMÍ D- TORNEIG D’HIVERN JÀBAC I TERRASSA

Subcampions després de perdre la final contra l’Espanyol (1-5) 

El Benjamí D no va tenir sort a la final del Torneig d’Hivern Jàbac i Terrassa disputada el passat dimarts contra l’Espanyol amb qui va perdre per 1-5. Va ser una llàstima per què els nois d’Alexis Pintó havien signat un torneig perfecte en el que van guanyar a la fase prèvia al Girona (1-0), At. Segre (6-0), Nàstic de Tarragona (4-1) i van empatar amb el Sant Andreu (1-1). Als quarts de final van desfer-se del San Gabriel per 6-0 i a les semifinals van derrotar a l’Igualada (5-0), però l’Espanyol els va superar amb autoritat a la final.

PREBENJAMÍ – TORNEIG SOLIDARI EFO87 I NISSAN CUP

Els més petits fan doblet a Olesa i Manresa guanyant a les finals al Mercantil (3-1) i al Gimnàstic Manresa (3-0)

Impressionant setmana la signada pels jugadors de Juanan Gil. Els més petits de la casa van donar una gran alegria el passat dimarts al guanyar el Torneig Solidari EFO87 després de superar al Mercantil a la final (3-1). Els nois de Juanan Gil van signar un torneig espectacular, tot i ser els més petits de la competició, empatant a la primera fase amb el EFO87 A (1-1) i guanyant al Sant Vicenç (5-0) i la Montserratina (2-0). Als quarts de final van superar l’EFO B per 4-0 i a les semifinals van derrotar al Levante las Planas per 1-0.

I avui, a Manresa, s'han emportat la Nissan Cup després de superar al Gimnàstic Manresa a la final per 3-0. El títol ha estat la gran recompensa a un torneig fantàstic en el que s'han desfet a la primera fase de l'Esparraguera (9-0), el Manlleu (7-0) i el Mollet (7-0). Als vuitens de final han guanyat a l'Hospitalet (7-0), als quarts de final han vençut al Jàbac i Terrassa, per 4-0, i a les semifinals al Sant Andreu, tambñe per un contundent 7-0.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut