El planter assalta liderats

El planter assalta liderats

Dos dels tres equips que van jugar van aprofitar per situar-se primers de les seves Lligues
Cap de setmana triomfal per als tres equips del planter que van disputar compromisos oficials (l’Infantil-Aleví va tenir un amistós a Cabrera). A continuació repassem els resultats:

FCB B – Levante Las Planas (4-0)
El filial es va imposar amb claredat gràcies a una primera meitat en què es va mostrar intractable. Tres gols de Clàudia Pina van sentenciar i Berta Pujadas va arrodonir el resultat en una segona meitat en què n’haurien pogut caure més a la Ciutat Esportiva. D’aquesta manera, les blaugrana continuen segones a dos punts del Seagull.

Juvenil-Cadet – Pontenc (1-0)
En un partit que s’havia ajornat, les noies dirigides per David Forcat van vèncer per mitjà d’un solitari gol de Viktoria Adrianova al minut 24. Havent recuperat aquesta jornada, les culers se situen líders per davant de la DAMM i de l’Espanyol.

Aleví-Benjamí – Igualada (13-1)
Tampoc van fallar les més menudes a la Ciutat Esportiva. Davant d’un rival curt d’efectius, el partit ja s’havia decidit amb un 3-0 al minut 8. Tatiana Pérez (4), Laia Martret (2), Ylenia Estrella (4), Aina Roman, Claudia Garcia i Maria Calderón van ser les autores de les dianes d’un equip que es col·locava primer en una Lliga molt igualada.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut