Segon assalt contra el Llevant

Segon assalt contra el Llevant

El tècnic Andreu Plaza i Rómulo Alves reconeixen que l'equip afronta el partit amb un “extra de motivació” per treure’s l’espineta de l’eliminació a la Copa (divendres, 20h lnfsdirecto.es)

El passat 8 de novembre, encara no fa ni un mes, el Barça visitava “el Cabanyal” i quedava eliminat a mans del Llevant en els vuitens de final de la Copa del Rei en un partit agònic que es va decidir a la pròrroga. El record d’aquell partit i el mal regust de boca de l’última visita a València continua ben present entre la plantilla. “Estem picats per aquella derrota i tenim ganes de demostrar que va ser un mal dia”, reconeix Andreu Plaza. Rómulo explica que des d’aleshores l’equip ha fet una passa endavant. “Poc a poc estem arribant al nivell que volem, estem donant la cara com a equip i la prova és la bona primera part contra ElPozo”, diu el brasiler nacionalitzat rús.

Més enllà d’aquest precedent, el Barça Lassa vol recuperar la velocitat de creuer a la lliga després de dues jornades sense guanyar, amb un empat a Saragossa i la derrota al Palau contra ElPozo. Tot i aquests dos últims resultats, el tècnic està convençut que “l’equip ha millorat en molts sentits”, des de l’ensopegada a la Copa. “Estem en el bon camí i no ens podem pressionar més del compte per un mal resultat perquè es necessita temps per construir el que volem”, diu PlazaRómulo afegeix que l’equip encara té marge de millora. “Hem d’estar atents als petits detalls i estar concentrats els 40 minuts”, explica. “Posant-hi encara més ganes i més concentració l’equip té qualitat i pot lluitar per guanyar la lliga”, argumenta Rómulo. Per al partit contra el Llevant, Andreu Plaza repeteix convocatòria i no pot comptar, encara, amb el lesionat Bateria.

El Llevant, per la seva banda, només ha guanyat un partit fins ara a la lliga i va ser a la primera jornada a la pista de l’Aspil-Vidal Ribera Navarra. En les últimes set jornades, cinc derrotes i dos empats a casa contra el Saragossa i el Santiago Futsal. El principal perill dels homes de Braulio Correal, com ja va quedar ben evident en el partit de Copa, tornaran a ser l’ala Cecilio i el pivot Emilio Buendía, que serà alta per al partit d’aquest divendres tot i que no juga per lesió precisament des de l’enfrontament contra el Barça a la Copa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut