Local

Sortides molt complicades per al Barça Lassa

Els de Bartzokas disputaran quatre dels pròxims cinc partits a domicili i visitaran pistes com la de l’Efes, l’Andorra, el CSKA o el Baskonia

A partir d’aquest divendres 9 de desembre el Barça Lassa de bàsquet haurà de fer moltes maletes. I és que els catalans hauran de disputar molts partits seguits a domicili a l’Eurolliga i un d’ells a la Lliga Endesa. La primera visita dels blaugranes serà aquest divendres, a les 18 hores, a la pista de l’Anadolu Efes d’Istanbul. Cal destacar que el conjunt turc ha guanyat tots els partits disputats al seu pavelló –excepte contra el CSKA- i que a la seva Lliga no coneix la derrota al seu feu.

Un cop acabi el partit d’Istanbul els homes de Bartzokas tornaran a Barcelona per marxar dissabte cap a Andorra, on aquest diumenge 11 s’enfrontaran al Morabanc Andorra. Els locals es troben en un gran moment de forma –tenen un balanç de 6-4- i al seu pavelló han guanyat tots els partits disputats. L’equip de Joan Peñarroya, doncs, se sent fort a casa seva.

Viatge a Moscou i Vitòria

El tercer desplaçament seguit, el segon a nivell europeu, serà la visita a Moscou, a la pista del CSKA. Serà el divendres 16 i el Barça Lassa se les haurà contra el millor equip fins ara de la competició: té un balanç de 9 triomfs i tan sols una derrota. I, per tant, un altre dels equips imbatuts a casa seva a Europa, on ha guanyat els cinc partits disputats fins ara.

El diumenge 18 el calendari donarà una petita treva a nivell de viatges, però el rival que visitarà el Palau és un clàssic: el Divina Seguros Joventut (12.30h). Per tant, màxima tensió també en un dels duels catalans per excel·lència.

Finalment, el tourmalet de partits a domicili acabarà el dimecres 21 amb la visita al Baskonia en el que serà el tercer partit europeu a domicili. L’exigència del calendari és molt gran i així es demostra amb el seguit de partits que disputarà l’equip de Bartzokas aquest mes de desembre, un total de 10.

Més notícies aquí