FC Barcelona Femení – València CF (prèvia): La primera pedra

FC Barcelona Femení – València CF (prèvia): La primera pedra

18h, GolT: L’equip afronta una dura prova a la Ciutat Esportiva, en el tram més complicat del curs
El Barça Femení ha arribat al Tourmalet. L’esperen consecutivament el València (quart), l’Atlètic de Madrid (segon) i -ja després de l’aturada nadalenca- el Llevant (tercer). La primera etapa, doncs, és aquesta tarda a la Ciutat Esportiva en una jornada de Lliga intersetmanal davant del València. Són tres punts de màxima importància just abans de la visita del diumenge a l’estadi Vicente Calderón.

L’estat de forma de les blaugrana convida a l’optimisme: són primeres amb dos punts més que les matalasseres. I és que han sumat 34 dels 36 punts, amb 40 gols a favor i 3 en contra. El València, per la seva banda, també va portar a terme un inici de campionat recalcable, però encadena quatre compromisos sense victòria i això l’ha allunyat del liderat.

Tal i com va anunciar en la roda de premsa prèvia, Xavi Llorens comptarà de nou amb Leila Ouahabi –que s’enfrontarà per primer cop al seu exequip- i amb Bárbara Latorre, després del descans del cap de setmana. En canvi, seguirà sense la participació de les lesionades Ruth García i Ane Bergara.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut