Un dimarts amb molt color blaugrana

Un dimarts amb molt color blaugrana

La jornada començarà al Mini amb la disputa de la UEFA Youth League, continuarà al Palau amb el Barça-Reus d’hoquei i acabarà al Camp Nou rebent el Borussia Mönchengladbach

El Miniestadi, el Palau Blaugrana i el Camp Nou acolliran una intensa activitat aquest dimarts dia 6, jornada festiva a l’Estat espanyol. Els socis i aficionats del FC Barcelona podran gaudir d’una jornada esportiva amb molt color blaugrana a partir de les 16.00 hores i amb compromisos fins a dos quarts d’onze de la nit.

16.00 hores; Juvenil A – Borussia Mönchengladbach: L’equip de Gabri rep el conjunt alemany al Mini en la sisena jornada de la UEFA Youth League. Els blaugranes ja tenen certificada la primera posició però volen acabar la fase de grups amb bones sensacions i un ple de victòries. En directe per Bein Sports i entrada lliure per a socis i aficionats.

18.30 hores; Barça Lassa – Reus Deportiu: Un dels clàssics de l’OK Lliga es podrà viure al Palau Blaugrana en la dotzena jornada de la competició regular. Els de Ricard Muñoz han superat amb victòries els 11 primers compromisos i, amb la voluntat de seguir consolidant el liderat, reben un exigent rival que els va superar a la semifinal de la Supercopa d’Espanya. Abans del partit també es farà la presentació dels diferents equips de l’hoquei formatiu. L’entrada és lliure per a socis i penyistes, i a partir de 9€ pel públic general.

20.45 hores; Barça - Borussia Mönchengladbach: El Camp Nou tornarà a vestir-se de gala per acollir l’última jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions. Luis Enrique ha afirmat que Leo Messi serà titular i l'equip té el primer lloc assegurada i l’objectiu és acabar aquesta primera part de la competició europea amb victòria. En directe per TV3 i Antena 3 i entrades aquí. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut