Un punt amb regust amarg en la visita al Complutense Cisneros (34-27)

El Barça dominava en el marcador fins al minut 80 quan els locals culminaven la remuntada amb un assaig in extremis

El Barça va sumar un punt de bonificació defensiva en la difícil visita al Complutense Cisneros a la desena jornada del campionat de lliga. Els de Stacey Duvenage van dominar el partit gairebé fins al final, però una remuntada dels locals en els últims minuts va permetre al Complutense Cisneros endur-se el partit.

El Barça va agafar la primera iniciativa en el marcador al minut 15, amb un assaig transformat d’Ignacio Martínez (5-7). Va ser una primera part molt igualada, amb alternatives al marcador. Un segon assaig del Barça a la mitja hora de joc donava un avantatge clar als blaugrana (8-14), però el Cisneros anotava just abans del descans i marxava un punt per davant a la mitja part (15-14).

A la segona meitat, el Barça aconseguia marxar al marcador amb un cop de càstig al minut 42 (15-17), un assaig de Rafael Escario (15-24) i un drop al minut 67 (15-27). Però en els últims deu minuts els locals van capgirar el marcador amb tres marques decisives in extremis (34-27). Ara el Barça afronta dos compromisos consecutius a casa, el proper cap de setmana contra el GRT i el dia 18 contra la Santboiana.