Joao Batista: “Serà un partit especial per a mi”

Joao Batista: “Serà un partit especial per a mi”

El brasiler s’enfronta per primera vegada al Palma Futsal després de jugar les últimes 4 temporades a l’equip mallorquí

El protagonista de la setmana al Barça Lassa és, sens dubte, Joao Batista. El brasiler s’enfronta aquest diumenge al seu exequip, el Palma Futsal. “Ells em van fer venir a Espanya ara fa quatre temporades i els hi dec tot perquè allà he viscut uns anys molt bons i gràcies a ells ara jugo al Barça”, explica Joao.

“És clar que serà especial per a mi perquè és la primera vegada que m’enfronto al Palma, però estic preparat i només penso en guanyar”, diu Joao. “Guardo molts bons amics al Palma, sobretot els brasilers –Paradynski, Tomaz, Attos-, sempre estem de broma però a dintre la pista això ja s’acaba i només val guanyar”, explica el brasiler.

Per a Joao, el millor record de la seva etapa al Palma són “les dues últimes temporades i arribar a la final de Copa eliminant al Barça”. Ara, però, Joao ja no mira el passat i se centra en els objectius de futur: “els dos propers partits contra Palma i Inter són claus per a nosaltres perquè marcaran quin és el nostre nivell real i per això és essencial aconseguir la victòria.

Per a Joao “seria molt difícil” destacar un sol jugador del Palma. “Ells són forts com a equip i per això haurem de lluitar molt per aconseguir els tres punts”, explica. Aquest diumenge sortirem de dubtes: Barça Lassa-Palma Futsal (Palau Blaugrana, 18.30h).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut