Victor Sada jugarà al FC Barcelona Lassa B fins a final de temporada

Victor Sada jugarà al FC Barcelona Lassa B fins a final de temporada

El base de Badalona jugarà al filial, a la LEB Or, fins a final de temporada

Victor Sada torna a formar part, oficialment, de la disciplina del FC Barcelona. El base nascut a Badalona ha signat contracte amb el segon equip barcelonista fins a final de temporada.

Sada, que ja portava un parell de mesos entrenant amb l’equip que entrena Alfred Julbe, reforça d’aquesta manera un projecte, el del formatiu blaugrana, plegat de joves en una categoria tant competitiva com és la LEB Or.

Debut, aquest dimarts

El debut oficial amb el segon equip barcelonista serà aquest mateix dimarts, en el desplaçament del conjunt barcelonista a la pista de l’Actel Força Lleida. El reforç de Sada serà important per a un equip que confia molt en el talent dels seus joves, però que fins ara només comptava amb la presència d’un veterà com Jordi Trias. Els barcelonistes son cuers amb 2 triomfs en 13 partits disputats i aquest dimarts, com ja s’ha comentat anteriorment, juguen davant del segon classificat.

Una vida en blaugrana

Després de dues temporades a l’Andorra, equip de la Lliga Endesa on va jugar un cop acabat el seu vincle amb el Barça, Sada estava a la recerca d’un equip. Mentre, el jugador de 32 anys i 1.92 m, ha estat entrenant amb el Barça B a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Sada va jugar amb el primer equip barcelonista 9 temporades, dividides en dues etapes (2003/04 a 2005/06 i de la 2008/09 a la 2013/14), en les que va aixecar nombrosos títols, els més destacat dels quals van ser l’Eurolliga de París (2010), 5 lligues ACB i 4 Copes del Rei. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut