El Barça d'hoquei herba finalitza la primera volta en vuitena posició i classificat per a la Copa del Rei

El Barça d'hoquei herba finalitza la primera volta en vuitena posició i classificat per a la Copa del Rei

La secció blaugrana va perdre 1-3 davant l’Egara però acaba el primer tram de la temporada en posició de permanència

El Barça d’hoquei herba va finalitzar la primera volta de la lliga de Divisió d’Honor amb una derrota davant l’Egara (1-3) i en vuitena posició. Aquest fet permet finalitzar el primer tram de la temporada en posició de permanència i classificat per a la Copa del Rei que es jugarà del 17 al 19 de març a les instal·lacions del Junior de Sant Cugat.

En el duel contra l’Egara, els visitants van posar-se per davant en el marcador gràcies al gol de Xavier Aguilar però els blaugrana van reaccionar, tancant el rival a la seva àrea. No obstant el segon gol visitant va arribar mitjançant una acció aïllada d’Eduard Arbós. El Barça, però, va poder posar emoció al duel amb l’1-2 obra de Juan Vila, aprofitant una acció de penal córner. Quan els locals buscaven l’empat, l’Egara va aprofitar per sentenciar amb el definitiu 1-3, amb una diana de Lluís Mercadé. El proper partit del conjunt blaugrana és el 18 de febrer a domicili, davant el Polo.

D’altra banda, l’equip Júnior –format per jugadors de la base- va acabar en la primera posició de la Primera Divisió nacional un cop finalitzada la primera volta i en situació de competir pel play-off de la Divisió d’Honor B. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut