Jordi Mestre rep una delegació de la ciutat de Rosario

Jordi Mestre rep una delegació de la ciutat de Rosario

El vicepresident blaugrana i els representants de la ciutat natal de Leo Messi comenten els lligams i l’admiració que tenen pel Barça els aficionats d'aquest municipi argentí

El vicepresident del FC Barcelona Jordi Mestre ha rebut aquest migdia a les instal·lacions del FC Barcelona una delegació de la ciutat argentina de Rosario, formada per Hèctor De Benedictis, secretari de Turisme i president de l’ens de Turisme de la municipalitat de Rosario, que ha estat acompanyat de Bibiana Bocca, directora general de turisme d’aquesta ciutat argentina.

Aquesta trobada ha evidenciat l’estret lligam que té Rosario amb el FC Barcelona, sobretot perquè és la ciutat natal de Leo Messi i pel gran nombre de seguidors del jugador i del Barça que es concentren al seu municipi. L’entrenador Tata Martino o el porter Roberto Bonano han estat altres oriünds de Rosario que han passat recentment per la història del Barça.

Jordi Mestre i Héctor De Benedictis han comentat el paper que té Leo Messi al FC Barcelona i al futbol mundial, i la trajectòria que ha seguit des dels seus inicis a Rosario fins a triomfar amb la samarreta del Barça.

El vicepresident blaugrana ha lliurat als representants de Rosario un obsequi amb l’skyline de la ciutat de Barcelona, i els ha recordat el projecte de l’Espai Barça, que ha de variar la fisonomia de les instal·lacions del Club.

Seguidament, Héctor De Benedictis i Bibiana Bocca han efectuat la visita del Museu i el Tour Experience pel Camp Nou. Els representants de Rosario han vingut a Barcelona per estar presents a la taula rodona i a l’exposició que acull la seu del consolat argentí en homenatge a l’humorista Roberto Fontanarrosa.

Jordi Mestre, vicepresident del FC Barcelona:

“Sempre és un plaer poder rebre gent de Rosario amb qui tenim un estret lligam gràcies a Messi i o al pas de Tata Martino com a entrenador. Som molt conscients que la presència de Messi és tot un reclam per a la gent d’aquesta ciutat argentina i hem comprovat que ells estan agraïts de com el Barça ha cuidat Leo des que va arribar i al llarg de tota la seva formació com a jugador i com a persona”.

Héctor De Benedictis, secretari de turisme de Rosario:

“És un plaer poder estar aquí per tot allò que significa el Barça per a la nostra ciutat. Per a qualsevol habitant de Rosario és com entrar en un temple, és la casa que va acollir Messi de petit i l’ha convertit en el millor jugador del món. Molts dels nostres ciutadans són seguidors del Barça perquè hi juga Messi, però també pel tracte que sempre ha ofert aquest club al jugador”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut