El Barça Lassa – Reus registra la millor entrada de les dues últimes temporades

El Barça Lassa – Reus registra la millor entrada de les dues últimes temporades

Més de 3.000 persones presencien un duel carregat d’emocions en una gran jornada d’hoquei al feu barcelonista

El duel d’aquest dimarts entre el Barça Lassa i el Reus Deportiu La Fira va tenir una dosi d’ingredients que va permetre presenciar un hoquei espectacular, amb molta intensitat i qualitat a la pista, i amb gols fantàstics que van acabar establint l’empat a 6. Tot i que no es va poder celebrar la 12a victòria seguida a l’OK Lliga, la parròquia blaugrana va poder presenciar un vibrant partit d’hoquei. En concret, 3.301 persones van omplir les grades del Palau Blaugrana, oferint una imatge que feia goig i una entrada que superava les millors dades de les últimes dues temporades.

Aquest curs, el millor registre s’havia produït davant el Bassano (14-3) en la primera jornada de la Lliga Europea (1.138 espectadors). La temporada passada, 2.358 persones van presenciar el Barça-Liceo dels quarts de final de la Lliga Europea (7-0) i el curs 14-15 va haver-hi 2.476 persones en el Barça – Liceo de l’OK Lliga (7-4). Per trobar un registre millor al d’aquest dimarts, cal anar a la final de la Lliga Europea disputada al Palau el maig del 2014: 4.756 persones van celebrar el títol continental amb el triomf davant el Porto (1-3).

Després del matx, l’entrenador Ricard Muñoz va destacar que “és bo per l’esport veure un Palau així i un partit amb tants gols. Estic convençut que, per a l’espectador, ha estat molt maco i tan de bo sigui un pal de paller perquè en els propers partits pugui haver-hi més gent”. El jugador Xavi Barroso, autor d’un gol, també  va voler agrair l’elevada presència d’aficionats: “Ens agrada jugar amb el pavelló així de ple, amb la gent bolcada amb nosaltres. Esperem que un Palau com aquest torni a repetir-se en moltes ocasions”.

El del Reus va ser l’últim partit del 2016 al Palau Blaugrana ja que els propers compromisos seran a la pista del Vic, del Porto i del Girona. El 2017, però, començarà amb dos plats forts com el Barça – Liceo de l’última jornada de la primera volta (7 de gener, 20.00 hores) i el Barça-Porto de Lliga Europea (14 de gener). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut