FC Barcelona Lassa – Herbalife Gran Canària: Volen continuar amb la bona línia

Els de Bartzokas, després de superar el Panathinaikos, reben el complicat Herbalife, que es troba en un gran moment (18.30 h, #0 de Movistar+)

El Barça Lassa rep aquest diumenge, a partir de les 18.30 hores i en directe per #0 de Movistar+, l’Herbalife Gran Canària. Els blaugranes, que disputaran el matx amb menys de 48 hores de descans, reben la visita d’un equip que ha anat de menys a més a l’inici de temporada i que arriba al Palau amb un balanç de 5-5. El Barça, per la seva banda, ha donat d’alta per a la Lliga Endesa el base Alex Renfroe i Justin Doellman.

El rival

Va superar els blaugranes a la final de la Supercopa Endesa, fet que mostra el gran nivell de l’equip que dirigeix Luis Casimiro. Compta amb McCalebb i Oliver, una parella de bases molt complementària, a més del llançament exterior de Kuric i Salin. Al joc interior destaquen Báez, Hendrix i Aguilar. Tampoc cal descuidar-se d'homes com O’Neale i els exblaugranes Rabaseda i Paulí.

El Barça

Té un balanç de 7-2 a la Lliga Endesa i es troba en un bon moment després del triomf a l’Eurolliga contra el Panathinaikos. La recuperació de Claver i Doellman, juntament amb l’arribada de Renfroe, dóna més rotació i consistència a l’equip de Bartzokas, que buscarà el vuitè triomf del curs en un Palau Blaugrana que ha de continuar sent un fortí a la Lliga Endesa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut