Xavi Pascual: “Visc el partit des de l’agraïment”

Xavi Pascual: “Visc el partit des de l’agraïment”

El tècnic del Panathinaikos torna per primer cop al Palau Blaugrana com a entrenador rival

Xavi Pascual viurà aquest vespre –a partir de les 21 h- un partit especial, ja que serà el seu retrobament amb el FCB Lassa. El tècnic del Panathinaikos va dirigir l’equip blaugrana des de l’any 2008 fins al 2016 aconseguint múltiples títols per a la secció del Club –d’entre els quals, 4 Lligues ACB i 1 Eurolliga-. “Torno a l’escenari de molts èxits i de moltes experiències boniques”, ressalta el tècnic de Gavà, que es mostra molt agraït per haver viscut una de les etapes mes exitoses per al bàsquet blaugrana: “Tornar al Palau és especial, però estaré centrat a intentar treure un bon resultat”. “Serà una gran nit, n’estic segur  –continua Pascual-. Veuré cares que durant molt temps han estat part de la meva família”.

Visc el partit des de l’agraïment a tots els anys tan bonics que he pogut viure dins aquest Club”, assegura l’exentrenador del FCB Lassa, que també s’ha desfet en elogis cap a l’equip dirigit per Bartzokas: “Estic segur què els anirà molt bé, tenen un gran entrenador i una plantilla extraordinària”. Xavi Pascual confessa que l’equip blaugrana és “un dels millors equips del continent”. “Venim a guanyar el partit sent conscients que al Palau gairebé ningú guanya”.

L’entrenador del Panathinaikos afirma que la temporada tot just es troba en el seu inici i que l’objectiu del conjunt grec és situar-se entre els 8 primers classificats: “Els grans equips al final estaran a dalt de tot. Nosaltres hem traçat un camí i no ens pensem desviar”. Pascual ha manifestat que afronta el duel amb “il·lusió”, i afegeix:  “Serà molt difícil, guanyar és un repte molt gran per a tots nosaltres”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut