Local

FC Barcelona Lassa B – Palència: Derrota davant d'un dels favorits (65-74)

Els blaugrana han plantat cara davant d’un dels equips capdavanters de la Lliga, però sense fortuna en els moments decisius

El FC Barcelona Lassa B ha caigut davant el Palència en la 14a jornada de la LEB OR per 65-74, en un partit on els culers han pagat el mal primer quart realitzat. El conjunt d’Alfred Julbe ha plantat cara davant d’un dels principals favorits per l’ascens a l’ACB, i ha intentat refer-se en tot moment del fluix primer quart, el qual ha acabat amb un parcial de 9-25.

Una distància que tot i que els culers ho han intentat fins al final, ha estat inabastable. Tot i així, els blaugrana no han perdut la cara al partit i han anat retallant distàncies durant els següents tres quarts, i de fet, han acabat guanyant tots tres períodes (24-23, 19-14 i 13-12). Malgrat la remuntada, els 16 punts a baix amb els que ha finalitzat el primer quart no s’han pogut acabar de retallar i la remuntada ha quedat a mitges, però els blaugranes han caigut dignament contra un dels millors equips de la categoria.  

En quant a les actuacions individuals, Trias i Diagné, amb 13 i 9 punts respectivament, han estat els màxims anotadors del Barça Lassa B, mentre que Víctor Sada ha sigut el màxim assistent amb un total de quatre passades. 

Més notícies aquí