FC Barcelona Lassa B – Palència: Derrota davant d'un dels favorits (65-74)

FC Barcelona Lassa B – Palència: Derrota davant d'un dels favorits (65-74)

Els blaugrana han plantat cara davant d’un dels equips capdavanters de la Lliga, però sense fortuna en els moments decisius

El FC Barcelona Lassa B ha caigut davant el Palència en la 14a jornada de la LEB OR per 65-74, en un partit on els culers han pagat el mal primer quart realitzat. El conjunt d’Alfred Julbe ha plantat cara davant d’un dels principals favorits per l’ascens a l’ACB, i ha intentat refer-se en tot moment del fluix primer quart, el qual ha acabat amb un parcial de 9-25.

Una distància que tot i que els culers ho han intentat fins al final, ha estat inabastable. Tot i així, els blaugrana no han perdut la cara al partit i han anat retallant distàncies durant els següents tres quarts, i de fet, han acabat guanyant tots tres períodes (24-23, 19-14 i 13-12). Malgrat la remuntada, els 16 punts a baix amb els que ha finalitzat el primer quart no s’han pogut acabar de retallar i la remuntada ha quedat a mitges, però els blaugranes han caigut dignament contra un dels millors equips de la categoria.  

En quant a les actuacions individuals, Trias i Diagné, amb 13 i 9 punts respectivament, han estat els màxims anotadors del Barça Lassa B, mentre que Víctor Sada ha sigut el màxim assistent amb un total de quatre passades. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut