El segon cap de setmana de desembre, al complet

El segon cap de setmana de desembre, al complet

Aquest divendres es dóna el tret de sortida a un nou cap de setmana ple de compromisos per als diferents equips blaugrana

El partit del FCB Lassa de bàsquet a la pista de l’Anadolu Efes aquest divendres és el primer dels múltiples enfrontaments que els blaugranes disputaran al llarg d’una jornada marcada pels duels a la part alta de la taula per als diferents equips de les seccions de l’Entitat. Aquest dissabte el primer a saltar al terreny de joc serà el primer equip de futbol en la seva visita a El Sadar a partir de les 13 h. Mentre el FCB Lassa d’handbol i el d’hoquei patins es desplacen a Osca i Vic, respectivament, el Barça B i l’Espanyol B es veuran les cares al Miniestadi a partir de les 18 h.

El gruix de la jornada tindrà lloc aquest diumenge amb la disputa, al matí, dels partits del FCB Femení i del Juvenil A. A la tarda serà el torn –novament- de la secció de bàsquet, que torna a disputar dos partits en 48 hores, mentre que tancarà l’agenda el partit que es disputarà al Palau Blaugrana a partir de les 18.30 h entre el FCB Lassa de futbol sala i el Palma Futsal.

A continuació, detallem l’agenda completa per poder seguir tots els esdeveniments d’aquest cap de setmana:

Divendres, 9 de desembre

18.00 hores: Anadolu Efes – FCB Lassa (bàsquet). Després de la contundent victòria de la setmana passada davant el Panathinaikos, els blaugranes han viatjat a Turquia amb l’objectiu de sumar un nou triomf que els permeti avançar posicions en la classificació.

Dissabte, 10 de desembre

13.00 hores: Osasuna – FC Barcelona. Els homes de Luis Enrique s’enfronten al cuer de la competició en un horari poc habitual. Els blaugranes acumulen set jornades consecutives sense conèixer la derrota en el campionat de Lliga –no cauen derrotats des del 2 d’octubre-.

17.00 hores: Bada Osca – FCB Lassa (handbol). El conjunt dirigit per Xavi Pascual vol arribar invicte a l’aturada de la competició. Fins al moment, els blaugranes ocupen el liderat amb quatre punts d’avantatge respecte al seu perseguidor a causa del ple de triomfs obtinguts a les 14 jornades anteriors.

18.00 hores: Barça B – Espanyol B. El derbi de filials arriba amb l’equip de Gerard López instal·lat en la primera posició –empatat amb l’Alcoià- després d’un gran inici de temporada, mentre que el seu rival es troba situat en la penúltima posició, amb només 16 punts.

20.00 hores: Vic – FCB Lassa (hoquei patins). Després de l’empat a 6 davant el Reus –en l’única ensopegada del curs fins al moment en dotze jornades-, els blaugranes s’enfronten al segon classificat amb una renda de sis punts al seu favor.   

Diumenge, 11 de desembre

12.00 hores: At. de Madrid – FCB Femení. Ambdós conjunts arriben invictes a l’enfrontament d’aquest diumenge amb un marge de dos punts per a les noies de Xavi Llorens, a causa d’haver obtingut una victòria més que el conjunt dirigit per Villa. El partit es disputarà al Vicente Calderón.

12.00 hores: Ferriolense – Juvenil A. Dues victòries consecutives del Juvenil han consolidat el seu lideratge en la classificació, ara amb set punts d’avantatge sobre l’Espanyol i el Cornellà. El conjunt local està situat a la zona mitja-baixa de la taula.

18.00 hores: Andorra – FCB Lassa (bàsquet). El calendari no dóna descans als homes de Bartzokas, situats a una victòria de la primera posició de la Lliga Endesa. Per la seva banda, el conjunt andorrà ocupa el vuitè lloc, amb sis triomfs i quatre derrotes.

18.30 hores: FCB Lassa – Palma Futsal (futbol sala). FCB Lassa i Palma es veuen les cares empatats en segona posició –juntament amb el Peníscola- a només dos punts del liderat ocupat per l’Inter Movistar. Els blaugranes arriben a l’enfrontament després de golejar per 1 a 5 el Llevant. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut