La pista de gel i la Masia es converteixen en sales VIP durant el Clàssic

La pista de gel i la Masia es converteixen en sales VIP durant el Clàssic

El departament de Meetings & Events del Club va adequar els dos espais en motiu del partit entre el FC Barcelona i el Reial Madrid al Camp Nou del 3 de desembre

Durant el Clàssic del dissabte 3 de desembre disputat al Camp Nou, tant la pista de gel com els jardins de la Masia es van transformar en sales VIP amb un alt nivell de serveis. Per segon any consecutiu, la gran expectació que va aixecar el partit entre el FC Barcelona i el Reial Madrid va propiciar l’adequació d’aquests dos espais. Així doncs, el departament de Meetings & Events del Club va fer possible que fins a 1600 persones gaudissin de l’ambient i del Clàssic amb un servei exclusiu.

En definitiva, les més de 500 persones que van assistir a la pista de gel  i les 1100 que van acudir als jardins de la Masia van estar rodejats d’un ambient singular amb un nivell de servei equiparat a la resta de sales i espais de l’Estadi que es destinen a oferir els serveis VIP els dies de partit.  A més de la possibilitat de visitar el museu del FC Barcelona, als assistents se’ls va oferir un espectacle sobre patins a la pista de gel, serveis de càtering, dinamització amb caricaturista i DJ, entre d’altres. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut