Local

Debut de Tolrà i doblet d’Adolfo amb Espanya

El porter Juanjo i Joselito també van participar de la golejada de la selecció espanyola per 1-5 sobre Hongria

Marc Tolrà va debutar amb la selecció espanyola absoluta de futbol sala en un amistós disputat a Nyiregyhaza i que va acabar amb golejada a favor del combinat que dirigeix Venancio López per 1-5 sobre Hongria. El gran protagonista del partit va ser un altre blaugrana, Adolfo, que va confirmar que es troba en ratxa golejadora i va marcar dos gols. També van participar de l’amistós el porter Juanjo i Joselito, mentre que Aicardo, que arrossega molèsties al peu esquerre, no va jugar.

El partit va tenir poca història i es va decidir a la primera part. Adolfo va inaugurar el marcador al minut 2 (0-1) i també va marcar el quart gol al minut 17 de partit (1-4). Usín, Rafa López i José Macias van completar la golejada. Aquest dimarts es disputa un segon amistós entre les seleccions d’Hongria i Espanya, i a partir de dijous els internacionals es reincorporaran als entrenaments amb el Barça per preparar el partit de diumenge contra el Palma Futsal.