Alex Renfroe, acoblat a l’equip des del primer dia

Alex Renfroe, acoblat a l’equip des del primer dia

“Ha fet el que ha de fer un base i estic 100% content amb el seu rendiment”, comenta l’entrenador Bartzokas sobre el nou base blaugrana

Tan sols ha realitzat quatre entrenaments, però ja ha debutat a l’Eurolliga i a la Lliga Endesa contra el Panathinaikos i l’Herbalife Gran Canària. Arribar i moldre. El base Alex Renfroe, l’última incorporació del Barça Lassa, s’ha acoblat molt bé a l’equip i als seus nous companys, com bé ha demostrat en els dos partits disputats fins ara. El nord-americà, amb passaport bosnià, ha aprofitat els seus minuts a pista i, a més de dirigir, ha anotat quan l’equip ho ha necessitat.

Renfroe, en el seu debut al Palau contra el Panathinakos, va disputar gairebé 19 minuts en els que va anotar 6 punts, va repartir dues assistències i va robar dues pilotes. Pel que fa al partit de Lliga Endesa contra l’Herbalife Gran Canària, les seves prestacions van ser de 7 punts, sense error, a més de 5 assistències i tres rebots en 20 minuts per acabar amb una valoració de 13.

Bartzokas, content

“Estic molt satisfet amb Renfroe. Ha jugat 20 minuts i ha controlat bé el partit, ha passat molt bé la pilota i ha jugat dur en defensa. Ha fet el que ha de fer un base i estic 100% content amb el seu rendiment”, va comentar l’entrenador Bartzokas a la roda de premsa posterior al partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut