Els equips de l’hoquei formatiu, presentats al Palau Blaugrana

Els equips de l’hoquei formatiu, presentats al Palau Blaugrana

Els representants de les plantilles de la base blaugrana van presentar-se davant les més de 3.000 persones que van presenciar el Barça Lassa – Reus

Just abans de l’inici del Barça Lassa- Reus (6-6), els equips de l’hoquei formatiu del FC Barcelona van ser presentats sobre el parquet del Palau Blaugrana. Els integrants dels respectius equips van entrar a la pista i van fer-se una fotografia amb la plantilla del primer equip, tots els tècnics i el mànager de la secció, Toni Miró. Després, totes els joves jugadors de la base blaugrana van poder presenciar l’emocionant duel entre els primers equips del Barça i del Reus.

D’altra banda, els resultats del darrer cap de setmana van ser els següents:

Barça B – Asturhockey: El filial va aconseguir una important victòria a Llars Mundet davant el conjunt asturià, amb un hat-trick d’Oriol Garcia i gols de Pablo Najera i Xavi Gurri. L’equip, desè classificat, jugarà aquest dissabte (20.30 hores) a la pista del Sant Cugat (segon classificat).

Congrés 2-9 Segona Catalana: Els blaugrana van aconseguir un bon triomf a la pista barcelonina i segueixen liderant la classificació després d’onze jornades.

Júnior 2-3 Lleida: El conjunt entrenat per Jordi Camps va perdre per la mínima contra els lleidatans.

Juvenil 7-4 Manlleu: Els jugadors dirigits per Jordi Roca van poder superar els osonencs i són segons a la classificació. Aquest diumenge (18.30 hores) visiten la pista del Reus

Congrés 1-3 Infantil: L’equip blaugrana va realitzar un amistós el darrer cap de setmana i aquest dissabte jugarà un important duel contra el Sentmenat (10.00 hores).

Aleví: Campió del 5è torneig Estics de Nadal a Sentmenat. Els joves jugadors de Ricard Hernáez van imposar-se en el torneig celebrat a Sentmenat després de jugar tres partits i no encaixar cap diana. Els resultats van ser els següents: Barça 2-0 Vilanova; Barça 9-0 Noia Freixenet; Barça 3-0 Sentmenat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut