Gerard López: “Volem reafirmar el liderat tot i la dificultat del partit”

Gerard López: “Volem reafirmar el liderat tot i la dificultat del partit”

El tècnic del filial reconeix la dificultat del matx, tot i que confia en el seu equip per continuar en bona ratxa

El Barça B visita aquest diumenge el Prat (12 h / Barça TV i Esport 3), un dels equips més forts a casa seva, on ha basat la seva bona classificació a la taula en aquest inici de Lliga. Els jugadors estan citats a les 9.15 h a la Ciutat Esportiva per esmorzar plegats i anar cap al Municipal Sagnier. El tècnic Gerard López ha explicat les sensacions quant al seu equip a Barça TV:

Declaracions de Gerard López:

“Ens han anat molt bé aquestes dues victòries per reafirmar l’inici de temporada. Ara queden tres partits abans d’acabar la primera volta, i dos són en dos camps més complicats,el del Prat i el de l’Ebro, amb el derbi al mig contra l’Espanyol”.

“Encarem el partit contra el Prat amb molt de respecte, sobretot perquè és un equip que ja vaig veure l’any passat a Tercera, i tenia clar que aquest any estaria com a rival a Segona B. Té un entrenador amb molta experiència i molt competitiu, Pedro Dólera”.

“A casa seva és un rival dur, estan a mitja taula sense complicacions. Ens estan esperant molt motivats. Tindrà molta dificultat, estic convençut que ens costarà moltíssim i l’hem d’afrontar amb molta concentració. Qualsevol detall en aquest camp és clau”.

“Intentarem reafirmar aquest liderat i arribar prop dels 40 punts, que seria un molt bon objectiu de cara al final de la primera volta”.

“Estem contents amb els jugadors que han anat a jugar amb el primer equip, hem tingut bona sensació. Ho han fet bé i per a la seva confiança i per valorar que la feina s’està fent bé aquí és bo”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut