Andreu Plaza: “Contra el Palma hem de fer valer el factor Palau”

Andreu Plaza: “Contra el Palma hem de fer valer el factor Palau”

El tècnic del Barça Lassa demana “màxima concentració” a l’equip per aconseguir una victòria de prestigi diumenge contra el conjunt mallorquí

Andreu Plaza ha comparegut davant dels mitjans a la prèvia del partit de diumenge contra el Palma Futsal per explicar que l’equip continua “en progressió ascendent” després del bon joc exhibit en els dos últims partits contra ElPozo i a la pista del Llevant. El tècnic està convençut que l’equip “arriba bé” al partit de diumenge i explica que “una victòria seria el millor reforç moral”.

Declaracions d’Andreu Plaza, entrenador del Barça Lassa

Palma és un equip que s’ha reforçat  bé després de perdre dos jugadors clau com Taffy i Joao. Tenen un equip molt competitiu i compensat. Afrontem el partit pensant que aquí al Palau hem de fer valer la condició de locals per guanyar”

“Els resultats negatius de l’any passat contra Palma ja no compten. Els dos equips ens hem renovat molt i el passat ja és passat. De tota manera, intentarem canviar la dinàmica negativa contra ells i guanyar els tres punts”.

“Arribem bé al partit. L’equip està progressant i això es nota amb els resultats i perquè controlem millor els partits. Estem en el bon camí per consolidar-nos com a equip i una victòria ens reforçaria.”

La lliga és molt competitiva i es nota per la poca diferència de punts que hi ha entre els sis primers classificats. Tots els equips podem perdre partits, com ja s’ha demostrat, i ara Palma fa dues jornades que no guanya. Però entra dintre de la normalitat. Tothom vol guanyar”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut