Clínic d’Andreu Plaza i Miguel Andrés amb la World United Futsal Academy

Clínic d’Andreu Plaza i Miguel Andrés amb la World United Futsal Academy

Els tècnics del primer equip han participat en un entrenament amb 22 nens californians d’entre 8 i 12 anys que jugaran el Torneig de la World Futsal Cup a Blanes entre el 27 i el 30 de desembre

Per segon any consecutiu Andreu Plaza participa en el Campus que els nens americans de la World United Futsal Academy porten a terme aquests dies a la Ciutat Esportiva Sant Joan Despí amb motiu de la seva participació, la setmana que ve, a la Word Futsal Cup de Blanes. Enguany el segon entrenador del Barça, Miguel Andrés, s’ha sumat també a la iniciativa, que durant tots aquests dies supervisa i coordina el segon entrenador i preparador físic del Juvenil del FC Barcelona, Gerard Floriach.

Són 22 nens, 12 alevins i 10 benjamins, de Silicon Valley que pertanyen a la Word United Futsal Academy, una de les escoles de futbol sala més prestigioses dels Estats Units amb més de 400 alumnes. De fet, l’equip benjamí va guanyar la temporada passada el torneig internacional de Blanes. El brasiler Vava Marques, des de fa 19 anys entrenador assistent de la selecció d’Estats Units de futbol sala i exjugador professional, és el propietari d’aquesta escola i el precursor, juntament amb Andreu Plaza i Txus Lahoz, del Campus de la Word United Futsal Academy a les instal·lacions del Barça.

Per a l’entrenador del Barça Lassa, Andreu Plaza, “aquest tipus d’iniciatives concorden amb la voluntat del club de promocionar el futbol sala als Estats Units”. Plaza també ha destacat “l’entrega i la il·lusió” de tots els nens participants i ha desvelat que “la World Futsal Academy té la intenció de fer una petició formal per fer un campus FCB Escola a Califòrnia aquest proper estiu”. Per la seva banda, el propietari de la World Futsal Academy, Vava Marques, ha volgut agrair la col·laboració de la secció de futbol sala del Barça. “Per als nens i per a les seves famílies aquesta és una experiència inoblidable i també un gran aprenentatge”, ha dit Marques.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut