CSKA de Moscou - FCB Lassa: Visita al líder de l’Eurolliga

CSKA de Moscou - FCB Lassa: Visita al líder de l’Eurolliga

Els de Bartzokas, amb el retorn de Perperoglou, s’enfrontaran al primer classificat de la Lliga Regular, que no coneix la derrota a casa (divendres, 18.30h)

El Barça Lassa s’enfronta aquest divendres, a partir de les 18.30h i en directe per Movistar+ i Esport3, al CSKA de Moscou, l’equip més en forma d’Europa, l’actual campió de l’Eurolliga i el líder de la competició amb un balanç de 10 triomfs i una derrota. Els russos, a més, no coneixen la derrota al seu pavelló aquest curs i tenen una mitjana superior als 95 punts quan juguen al seu feu.

El rival

Compta amb un equip molt profund i, tot i que ens últims partits no ha comptat amb Nando De Colo i Milos Teodosic, els seus màxims anotadors i que podrien reaparèixer, ha seguit guanyant a l’Eurolliga i en la seva competició domèstica, la VTB League. Jugadors com Khryapa, Hines, Jackson, Fridzon, Augustine, els germans Kulagin, Freeland, Higgins, Kurbanov o Vorontsevich han donat un pas endavant i també poden ser capaços de decidir un partit. L’equip que entrena el grec Itoudis té un balanç de 10-1 i dues victòries de marge sobre el segon classificat de la competició, fet que indica el seu gran moment.

El Barça

Recupera Stratos Perperoglou, que ja ha superat un procés víric, per viatjar a Moscou i també viatjarà Juan Carlos Navarro, que la setmana passada va ser a Istanbul i a Andorra ja va ser inscrit en l’acta. L’equip, amb la tornada dels lesionats, a poc a poc va agafant més ritme i de ben segur que els homes de Bartzokas voldran tornar a Barcelona amb un triomf de prestigi per sumar la sisena victòria del curs aquesta temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut